Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سید کمال الدین شهریاری، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش قیمت خودرو و قطعات، توانایی تعویض قطعه را از مردم سلب کرده و این امر علاوه بر فرسودگی خودرو در افزایش تصادفات و تلفات جاده‌ای نیز مؤثر است.

عضو کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر اینکه تصادفات جاده‌ای در سال ۹۷ نیز ۳ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، گفت: یکی از علل آن، افزایش قیمت خودرو‌های داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد به دلیل افزایش نرخ ارز و بالا رفتن قیمت قطعات، توانایی تعویض قطعه را ندارند و خودروسازی‌ها نیز پاسخ‌گوی مشتریان خود نیستند.

بیشتر بخوانید: دليل نا آرامى بازار سكه و ارز چيست؟ 

وی، یکی از دلایل افزایش قیمت خودرو را نوسانات موجود در بازار ارز دانست و اظهار داشت: معتقدم بخش اعظم افزایش قیمت خودرو، داخلی و مربوط به واسطه‌گری‌هایی است که در این بازار صورت می‌گیرد، اما بخش کوچکی از آن مربوط به بازار خارج و نوسانات ارزی است.

شهریاری ادامه داد: به دلیل نوسانات نرخ ارز و افزایش قیمت قطعات لوازم یدکی خودرو رانندگان نسبت به زمان استاندارد، دیرتر قطعات خودروی خود نظیر، لاستیک، لنت ترمز و قطعات دیگر را تعویض می‌کنند که عملا عمر مفید قطعات نیز بعضا پایان می‌یابد.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظارتی می‌بایست بر بازار تولید و عرضه خودرو نظارت بیشتری داشته باشند، زیرا در شرایط فعلی این طور احساس می‌شود که دستگاه‌های متولی، نظارتی بر بازار ندارند و به حال خودش رها شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد حسنی عصر یکشنبه در جلسه بررسی پروژه‌های عمرانی بیجار اظهار کرد: شاخص راه روستایی در شهرستان بیجار از میانگین استانی پایین‌تر است و در خصوص افزایش این میزان تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی گفت: بر اساس کارهایی که از قبل انجام شده است اکنون میزان ۳۰ کیلومتر جاده روستایی در سطح روستا آماده فعالیت است.

وی اضافه کرد: همچنین برای ادامه این پروژه بین ۱۵ تا ۱۶ کیلومتر پیمانکارانی انتخاب شده است.

حسنی افزود: در سال ۱۴۰۳ با تأمین اعتبار لازم در کمیته برنامه ریزی و با میزان قیری که دریافت می‌شود این پروژه انجام خواهد شد.

وی به ایمن سازی محورهای بیجار نیز اشاره و اعلام کرد: توافقاتی با فرمانداری در خصوص تأمین رنگ و تابلوهای علائم جاده‌ای انجام شده است و از توان ماشین آلات اداره کل راهداری استفاده خواهد شد تا بیشترین کارایی را در مسیرهای مواصلاتی بتوانیم داشته باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان عنوان کرد: در خصوص تأمین و تجهیز ماشین آلات تازه در راهسازی و حمل و نقل در شهرستان بیجار تصمیماتی اتخاذ شده است و چون پیمانکار در حال تأمین و خرید ماشین آلات است پس از تأمین سهم بیجار از این ماشین آلات در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی همچنین به وضعیت کمربندی زاغه اشاره کرد و ابراز داشت: کمربندی زاغه بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین سازمان راهداری، شهرداری و فرمانداری بیجار منعقد شده مطالعات اولیه آن انجام شده است و اسناد مناقصه آن بارگذاری شده و ۱۷ اردیبهشت بازگشایی اسناد را داریم.

حسنی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده پیمانکار انتخاب شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

کد خبر 6091403

دیگر خبرها

  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید