Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@02:20:31 GMT

خودرو ارزان می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۰۸۶۵۳

خودرو ارزان می‌شود؟

خبرگزاری میزان- عضو اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان اتومبیل گفت: وقتی دلار افزایش پیدا می‌کند، همه به بازار هجوم می‌آورند تا خودرو بگیرند و ارزش پول خود را حفظ کنند همین امر باعث می‌شود که خریدار کاذب پیدا شود که فقط به دنبال بالا بردن قیمت هستند و آن وقت شاهد هستیم که قیمت‌ها بدون هیچ توجیهی افزایش پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 14:11 - 24 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۷۱۲۹

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، علی‌رضا پورحسنی در خصوص آخرین وضعیت بازار خودرو گفت: نوسان ارز در چند روز اخیر باعث شده همه چیز در کشور به هم بریزد و تمام اصناف و حوزه‌ها اکنون درگیر نوعی سردرگمی هستند. وضعیت به آنجا رسیده که سیستم روحی و روانی فعالان اقتصادی در کشور به هم ریخته است و بیراهه نیست که بگوییم که برخی از آن‌ها مریض شده‌اند.

وی ادامه داد: وقتی دلار ۱۱ هزار تومانی در عرض کمتر از یک ماه به ۱۴ هزار و ۲۰۰ تومان می‌رسد هیچ کاری نمی‌شود در این کشور کرد اکنون در بازار خودرو، وضعیت به گونه‌ای شده که همه چیز کاذب است و هیچ کس نمی‌داند که این وضعیت تا کی ادامه دارد.

پور حسنی افزود: وقتی دلار افزایش پیدا می‌کند همه به بازار هجوم می‌آورند تا خودرو بگیرند و ارزش پول خود را حفظ کنند همین امر باعث می‌شود که یک سری خریدار کاذب پیدا شود که فقط به دنبال بالا بردن قیمت هستند و آن وقت شاهد هستیم که قیمت‌ها بدون هیچ توجیهی افزایش پیدا می‌کنند. از طرف دیگر تحریم‌ها و کاهش تولید ایران خودرو و سایپا باعث شده تا کمتر از همیشه خودرو به بازار عرضه شود اینکه مدیران این دو شرکت اظهار می‌کنند که بازار را در کنترل دارند و تعهدات خودرا به موقع انجام می‌دهند بیشتر شعار است.

بیشتر بخوانید: قیمت خودرو‌های پرفروش امروز ۱۳۹۸.۹.۲۴

وی افزود: با سهمیه‌بندی بنزین خودرو‌های دوگانه سوز حداقل ۱۵ میلیون تومان گران‌تر شده است و خودرو‌هایی که به دلیل تحریم تولید آن متوقف شده مانند برلیانس و ساندرو به صورت تصاعدی افزایش قیمت دارند.

پورحسنی مدعی شد: در این چند روزی که شاهد نوسان ارز بودیم خودروساز‌ها تا حدامکان از تزریق خودرو به بازار خودداری کردند و تا آنجا که می‌توانستند کمتر خودروی صفر تحویل دادند.

وی با اشاره به کاهش قیمت ارز در آخرین ساعات کاری هفته گذشته گفت: اگر قیمت ارز کاهش پیدا کند و به همان عدد قبلی برسد و از همه مهمتر اینکه ثبات داشته باشد احتمالا جلوی این روند صعودی افزایش قیمت خودرو گرفته شود، اما به طور حتم قیمت‌ها به روال سابق باز نخواهد گشت و به طور کلی هر چیزی که گران می‌شود دیگر ارزان نمی‌شود.

عضو اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان اتوموبیل تصریح کرد: در ۱۰ روز اخیر به طور میانگین قیمت خودرو‌ها ۱۰ تا ۲۰ میلیون افزایش پیدا کرده است.

منبع:ایلنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خودروساز ها اخبار اقتصادی بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز 10 اردیبهشت 1403
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است