Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین – فاطمه اکبرخانی؛ حسن کریمی سنجری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادآنلاین عرضه قطره‌چکانی خودروسازان را عامل اصلی افزایش قیمت خودرو دانست و اظهار کرد: کاهش عرضه خودرو مسئله امروز و دیروز نیست بلکه این مشکل ناشی از کاهش تولید خودرو در سال97 است که به رغم افزایش تیراژ امروز، نتوانسته پاسخگوی تقاضای بازار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمبود نقدینگی و مشکل خودروسازان در تامین مواد اولیه همچنان باقی است و به همین خاطر نتوانسته‌اند با وجود افزایش میزان تولید، بازار خودرو را کنترل کنند؛ ضمن اینکه حجم تولید امروز با میزان تیراژ مطلوب سال‌های قبل همچنان فاصله دارد.

کریمی درباره تاثیر جو روانی دلالان و سایت‌های اینترنتی بر افزایش قیمت خودرو اظهار کرد: این عوامل آنقدر قدرت ندارند که قیمت خودرو را هر روز افزایش داده و روی همان سطح بالا ثابت نگه دارند، بنابراین موارد گفته شده شروع کننده التهاب بازار خودرو نبوده‌اند بلکه صرفا به این موضوع دامن زده‌اند.

این کارشناس بازار خودرو کنترل تقاضا و عرضه پایدار را راهکار کنترل قیمت خودرو دانست و گفت: عرضه به میزان فعلی و حتی بیشتر باید به صورت پایدار ادامه یابد تا عرضه و تقاضا هماهنگ شود؛ از طرفی قیمت‌گذاری دستوری و فاصله قیمت خودرو بین کارخانه و بازار باعث ولع خرید مردم و افزایش تقاضا شده که باید با برداشتن قیمت‌های دستوری، سمت تقاضا را کنترل کنیم.

او همچنین با انتقاد از طرح جدید فروش خودرو به صورت قرعه کشی تصریح کرد: این روش باعث تحریک بیشتر طرف تقاضا شده، زیرا با این اقدام حتی افرادی هم که قصد خرید خودرو نداشته‌اند وارد میدان شده و با موجی که راه افتاده میزان زیادی از تقاضاهای بالقوه به بالفعل تبدیل خواهد شد.

کریمی سناریوی کنترل نرخ ارز را برای جلوگیری از افزایش قیمت خودرو پیشنهاد کرد و گفت: طی چند ماه گذشته شاهد بودیم که بانک مرکزی نه صرفا با روش تزریق ارز بلکه از طریق کنترل سطح تقاضا توانست جلوی افزایش لجام گسیخته ارز را بگیرد، درمورد بازار خودرو هم در حال حاضر بهترین راهکار کنترل قیمت‌ها، کاهش تقاضای موجود با حذف قیمت‌گذاری دستوری و سپس ادامه روند فعلی تولید و افزایش عرضه است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خودرو خودروسازان قیمت خودرو فروش خودرو تولید خودرو قیمت گذاری دستوری افزایش قیمت خودرو بازار خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۰۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند

به گزارش پارس نیوز، سیتروئن C5 Aircross توسط سایپا به شکل مونتاژی به بازار ایران عرضه می‌شود. در حال حاضر مشخصات این خودرو برای عرضه در بازار ایران از سوی سایپا اعلام نشده است، اما پیش‌بینی می‌شود این خودرو با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ به بازار ایران راه پیدا کند که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۷۳ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن‌متر را به تولید برساند.

امکانات رفاهی Citroen C5 Aircross 

از امکانات رفاهی این خودرو نیز می‌توان به سامانه استارت/ استاپ، ترمز پارک برقی و اتوهولد، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، کلاستر دیجیتالی، جک برقی صندوق عقب به‌همراه سنسور پایی،، باز و بسته کردن و تنظیم آینه‌های جانبی به‌شکل برقی و متصل به گرم‌کن، تنظیم برقی صندلی‌های ردیف اول همراه با سردکن و گرم‌کن صندلی‌ها و دوربین 360 درجه با حالت نمایش 3D اشاره کرد.

​امکانات ایمنی سیتروئن ایرکراس سی ۵

این خودرو از امکانات ایمنی متعددی نظیر سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)، هشت ایربگ ایمنی، سامانه کنترل خودرو در سراشیبی، سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، رادار هشدار تصادف از جلو (FCW)، سیستم نور بالای اتوماتیک (IHC)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW) و سیستم هشدار و پیش‌بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA) بهره می‌برد.

 

منبع: گجت‌نیوز

دیگر خبرها

  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری