Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-کارشناس حوزه صنعت گفت: زیان انباشت خودرو سازان به ۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و افزایش تولید این رقم را افزایش خواهد داد. فربد زاوه در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به وضعیت پیش فروش خودرو در بازار اظهار کرد: روش فروش هیچ تأثیری در بازار خودرو ندارد و قیمت‌ها از سیاست‌گذاری کلان پولی و میزان عرضه خودرو تاثیرپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس صنعت خودرو تصریح کرد: سیاست و انضباط مالی در کشور با اختلال مواجه است و حمایت‌ها تنها محدود به تزریق پول در اقتصاد است و این راهکار نیز در بورس نیز مشاهده می‌شود.
وی افزود: خودرو کالای سرمایه‌ای نیست و هجوم مردم برای خرید تنها مربوط به خودرو نمی‌شود و مردم در سایر حوزه‌های دیگر نیز اقدام به خرید کالا با دوام برای حفظ سرمایه در مقابل تورم کرده‌اند، این تصمیم نیز تاثیر پذیر از سیاست‌های انبساطی دولت است. بیشتر بخوانید: اعلام برنامه‌های وزارت صمت| آنچه وکلا خواستند؛ آنچه وزیر قول داد زاوه بیان کرد: وزارت صمت برنامه تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را به خودروسازان ابلاغ کرده است و شرکت‌های خودروسازی به همین میزان سفارش به قطعه‌سازان داده‌اند اما بانک مرکزی توانایی تأمین ارز برای واردات مواد اولیه و برخی از قطعات مورد نیاز را در این مقیاس ندارد.
این کارشناس حوزه خودرو بیان کرد: بنا به آمار‌های گمرک در سال ۹۶ میزان ارزبری هر خودرو به طور میانگین ۸ هزار دلار بوده و مجموعاً این صنعت ۱۰.۵ میلیارد دلار ارزبری داشته و با حذف خودرو‌های مونتاژی این صنعت نیازمند ۵ میلیارد دلار برای ادامه فعالیت است و به گفته مدیرعامل سابق سایپا خودرو پراید به عنوان پرتیراژترین و بومی ساز‌ترین خودرو کشور ۱۷۰۰ دلار ارزبری داشته و این موضوع جهاد خودکفایی در این صنعت را زیرسوال برده است.
وی افزود: بسیاری ازخودروسازان خط های تولید غیراقتصادی را تحت مدیریت دارند که هزینه‌های زیادی را به آن‌ها تحمیل می‌کند، در گام اول این سایت‌های غیر اقتصادی باید تعطیل شوند و پس از آن باید قیمت گذاری آزاد شود تا زمانی که این دو موضوع برطرف نشود تولید بیشتر منجر به افزایش زیان انباشت خواهد شد.
زاوه عنوان کرد: خودروسازان به دلیل ثبت نام‌های اخیر مکلف به ارائه خودرو به یک میلیون نفر با قیمت‌های مصوب است در حالی که این قیمت‌ها یک چهارم قیمت واقعی در بازار است.
به گفته وی؛ زیان انباشت خودرو سازان به ۷۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و افزایش تولید این رقم را افزایش خواهد داد.
این کارشناس حوزه خودرو بیان کرد: در شرایط انبساطی پولی افزایش عرضه خودرو منجر به بالا رفتن آن می‌شود و در صورت اجرای آن شاهد سمند ۴۰۰ میلیون تومانی خواهیم بود.
ممنوعیت واردات خودرو با بهانه افزایش خودرو داخلی صحت ندارد وی افزود: ممنوعیت واردات خودرو با بهانه افزایش خودرو داخلی صحت ندارد، به دلیل اینکه قیمت مصوب خودرو‌های حدود ۵۰ درصد قیمت واقعی است.
زاوه بیان کرد: تولید تمام قطعات در داخل توجیه اقتصادی ندارد، اما مشکلی مهمی که در این شرایط وجود دارد ز دو بند برخی از سودجویان برای احداث تولید و دریافت وام‌های کلان از بانک و عدم تسویه است که مسکلات این روز‌ها را رقم زده است.
این کارشناس حوزه اقتصادی بیان کرد: قیمت تصویب شده به دلیل نوسانات نرخ ارز غلط است و باعث زیان انباشت خودروسازان می‌شود.
وی افزود: با توجه به عدم تغییر سیاست‌های پولی می‌توان پیش بینی کرد که تا پایان سال خودرو زیر ۲۰۰ میلیون تومان نخواهیم داشت.   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت صمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صمت کارشناس حوزه زیان انباشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد

کاهش قیمت سکه طی یک هفته گذشته نزدیک به ۳ میلیون تومان بود. روند قیمتی بازار نشان می‌دهد که زیان سکه‌بازان در ۷ روز گذشته ۵.۵ درصد بود و هر قطعه سکه امامی به قیمت ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان رسید.

سکه امامی البته در روز سه‌شنبه، ۴ اردیبهشت‌ماه وارد کانال ۴۱ میلیون تومان شد، اما دوباره به کانال بالاتر بازگشت.

قیمت نیم‌سکه هم یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۵۰۰ هزار تومان کاهش قیمت در هفته گذشته داشت.

در حال حاضر هر قطعه سکه امامی ۴۲ میلیون و ۴۰۹ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۹ میلیون و ۱۹۵ هزار تومان، نیم سکه ۲۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

اما در این میان، زیان خریداران طلا در هفته گذشته در حدود ۸ درصد بود؛ به طوری که هر گرم طلای ۱۸عیار ۳۰۶ هزار تومان کاهش قیمت داشت. در حال حاضر هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار ۳ میلیون و ۵۲۳ هزار تومان قیمت دارد. هر مثقال طلا هم ۱۵ میلیون و ۲۵۹ هزار تومان بود.

نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر در همین رابطهه درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا می‌گوید: در هفته‌ای که گذشت، اونس جهانی طلا میانگین ۴۴ کاهش اونس جهانی طلا را داشتیم؛ البته میزان کاهش تا ٨٠ دلار هم رسید، اما نوسانات طی دو روز اخیر، این میزان کاهش را کمتر کرد.

وی متذکر می‌شود: به‌تبع روند نزولی قیمت‌ها در بازار‌های جهانی و همچنین با توجه به آرامش در بازار ارز داخلی و نوسان حداقلی نرخ ارز در داخل و همچنین نبود هیجان در اخبار سیاسی و اقتصادی جهان، بازار سکه و طلای داخلی نیز به‌دور از هرگونه التهاب، روند کاهشی قابل توجهی را تجربه کرده است.

این مقام صنفی در پایان بر رکود حاکم بر بازار و نبود تقاضا تاکید و نسبت به ادامه این روند که از سال گذشته بر بازار حکمفرما شده و از ابتدای سال جاری نیز تشدید شده است، ابراز نگرانی می‌کند.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت سکه ، قیمت طلا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی