Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی گفت:« به طور متوسط 21 درصد افزایش تولید خودرو نسبت به سال گذشته صورت گرفته است، البته کارخانه ای مانند ایران خودرو 58 درصد میزان تولیداتش نسبت به سال گذشته رشد داشته و کارخانه سایپا نیز میزان تولیداتش افزایش داشته اما به میزان ایران خودرو نبوده است.»

به گزارش پول نیوز، محمدرضا نجفی منش رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی درباره روند بازار خودرو در این روزها عنوان کرد:قیمت ها به طور غیرعادی در حال افزایش بود و این کاملا حباب محسوب می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته در روزهای اخیر شاهد کاهش قیمت در خودروها هستیم

وی افزود: یکی از دلایل کاهش قیمت افزایش تولید خودرو بوده که انتظار این است این موضوع ادامه دار باشد تا با کاهش قیمت مواجه شویم.

رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازی افزود: درصورتی که قیمت واقعی خودرو توسط کارخانه دار در نظر گرفته شود و خودرو ساز با ضرر تولید نکند و بتواند بدهی اش را به قطعه سازان بدهد بنده قول خواهم داد قیمت خودرو کارخانه تا بازار هم سطح برسد و حتی شاهد کاهش قیمت خودرو از بازار نسبت به کارخانه باشیم.

بیشتر بخوانید:

دولت برای جلوگیری از مصرف ارز اجازه واردات خودرو نمی‌دهد

خودروسازی در دوراهی کپی یا مونتاژکاری

خودرو نخرید! ارزان می شود

نجفی منش در پاسخ به سوال خبرنگار درباره اینکه آیا شعار جهش تولید امسال در حوزه صنعت خودرو محقق شده است؟ گفت: به طور متوسط 21 درصد افزایش تولید نسبت به سال گذشته صورت گرفته است، البته کارخانه ای مانند ایران خودرو 58 درصد میزان تولیداتش نسبت به سال گذشته رشد داشته و کارخانه سایپا نیز افزایش تولید داشته اما به میزان ایران خودرو نبوده است.

او در ادامه افزود: ظرفیت تولید در کارخانه های خودروسازی بیش از میزان تولید فعلی است، طبق برنامه ریزی ها تا سال 1404 باید سه میلیون دستگاه خودرو توسط کارخانه های تولید خودرو در طول یک سال صورت بگیرد، که این ظرفیت در حال حاضر به مرز دو میلیون دستگاه وجود دارد.

رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی خاطرنشان کرد:  نیاز بازار فعلی کشور یک میلیون و 200 هزار دستگاه خودرو در سال است که برای سال آینده یک میلیون و 350 هزار خودرو در نظر گرفته شده است و از ابتدای سال تاکنون 600 هزار خودرو تولید شده که تا پایان سال هنوز فرصت تولید وجود دارد، تنها عامل محقق شدن جهش تولید قیمت گذاری صحیح است تا خودروسازان قدرت خرید قطعه را داشته باشند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: قطعه سازان انجمن صنایع همگن نجفی منش بازار خودرو کاهش قیمت نسبت به سال گذشته افزایش تولید میزان تولید ایران خودرو کاهش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۲۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال

سردار هادی هادیانفر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در برنامه صف اول حاضر شد و به سوالاتی پاسخ داد.

هادیانفر گفت: در ۵ مولفه‌ای که برای سوانح وجود دارد، هر کدام نقش خود را دارند، اما گزارشات سازمان بهداشت جهانی بر روی عامل انسانی بیشتر تاکید می‌کند. در بعضی از گزارشات ۵۴ درصد و در برخی مطالعات ۹۲ درصد عامل انسانی را عامل جلوگیری از وقوع حوادث می‌دانند.

او افزود: آنچه که در قانون ما وجود دارد، ۳۲ دستگاه در حوزه پیشگیری و کاهش سوانح نقش دارند. آنچه که می‌تواند در رأس آنها این کار را مدیریت کند، شورای عالی مدیریت حمل و نقل است که از دستگاه‌ها وظایفشان را مطالبه کند. در برنامه ششم کاهش ۳۶ درصدی تصادفات را تدوین کردند. در برنامه هفتم کاهش ۵۰ درصدی در طول برنامه تدوین شده و دولت مکلف است در ۶ ماهه اول برنامه، کاهش ده درصدی را تدوین کند.

هادیانفر ادامه داد: فرهنگ سازی نیز در این زمینه مهم است. به عنوان مثال طرح همیار پلیس که در گذشته اجرا شد، بر اساس مطالعات ۱۸ درصد در کاهش سوانح اثر گذاشت. نهادینه شدن کمربند ایمنی و موارد ایمنی دیگر در نتیجه همین پویش است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در نقاط شهری و برون شهری ۵۲۰۰ نقطه حادثه خیر در کشور داریم، گفت: ۳۲۰۰ مورد از این تعداد مربوط به جاده‌های کشور، ۵۳۰ هزار کیلومتر طول راه‌های کشور و ۲۹۰ هزار کیلومتر راه‌های اصلی است. میزان تردد نیز به ۴۰ میلیون وسیله می‌رسد و رابطه تردد و تصادف نیز متقابل است.

او افزود: ۸۸۷ نقطه پرتصادف از بین کل نقاط حادثه خیز پرتصادف شناسایی شدند و تاکنون ۴۱۲ مورد آنها تاکنون مرتفع شده و ۴۷۵ مورد آن باقی مانده که از اولویت‌های امسال ما است. یکی از عواملی که در دهه ۸۰ باعث شد میزان تصادفات و مرگ‌های ناشی از سوانح کاهش پیدا کند، واردات خودرو‌های باکیفیت بود که باعث شد خودروسازان داخلی هم به سمت افزایش کیفیت بروند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی درخصوص عدم تحقق پیش‌بینی‌های برنامه ششم در توسعه ترانزیت گفت: در دولت‌های گذشته به این بخش خیلی توجه نشد. کشور‌هایی که مسیر اصلی آنها کشور ما بود، اکنون از مسیر‌های جایگزین استفاده می‌کنند. در حال حاضر به آن پیش‌بینی پذیری که برای گیرنده خدمات مورد نیاز است نرسیدیم و حتما باید این اتفاق میسر شود تا صاحب بار با این اطمینان و تخمین هزینه از مسیر کشور ما عبور کند.

او در خصوص تدابیر برای جابه‌جایی‌های مربوط به راهپیمایی اربعین گفت: یکی از مهمترین مسائل ما ناترازی ناوگان نسبت به زائرینی است که در اربعین داریم. پیش‌بینی می‌کنیم امسال به مرز ۴ میلیون زائر برسیم. از این تعداد بخش زیادی از خودروی شخصی و برخی از ناوگان عمومی استفاده می‌کنند. یکی از مواردی که از طرف عراقی نیز خواسته شد این بود که خودرو‌های ما بتوانند با تمهیداتی که در نظر گرفته شده وارد خاک عراق شوند. همچنین ۱۵۰ میلیون یورو به واردات خودرو اختصاص داده شد که ۲ هزار دستگاه زیر ۵ سال کارکرد را وارد کشور کنند که امیدواریم به اربعین برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است