Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی صنعت تایر، شاخص «رشد نرخ تورم» و عدم هم‌خوانی هزینه‎‌های تولید با قیمت فروش تایر را از مهم‌ترین عوامل افزایش ۳۰ درصدی قیمت این کالا دانست.

گروه راه مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ روز گذشته (۲۶ مهر) انجمن صنعت تایر طی ابلاغیه‌ای خبر افزایش قیمت دو مرحله‌ای تایر خودرو‌های سبک و سنگین را اعلام کرد؛ طبق این ابلاغیه قرار است که مرحله نخست این موضوع در ۲۶ مهر، با افزایش قیمت ۲۰ درصدی برای خودرو‌های سواری و برای خودرو‌های سنگین با افزایش قیمت ۳۰ درصدی آغاز گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین طی این ابلاغیه قرار است که در مرحله دوم تایر خودرو‌های سنگین و سبک در تاریخ ۱ دی ماه با افزایش قیمت ۱۰ درصدی فرایند تکمیل این موصبه را رقم بزنند.

در همین راستا «مصطفی تنها» سخنگوی صنعت تایر در گفتگو با بازارنیوز به علل افزایش قیمت انواع تایر اشاره و پیرامون آن اظهار کرد: از دی ماه سال ۹۹ تا کنون هیچ افزایش قیمتی پیرامون انواع تایر انجام نشده و این مسئله در حقیقت همان موضوعی است که از مدت‌ها قبل مطرح شده بود؛ طی یک سال گذشته میزان ارزش پول کشور شاهد ریز‌ش‌های متعددی بوده و اکنون مردم نمی‌توان کالایی را با همان مبلغ سال گذشته خریداری کنند.

سخنگوی صنعت تایر افزود: تورم ۳۰ تا درصدی ۴۰، طبیعتا آثار ملموس و غیر ملموس خود را روی قیمت همه کالا‌های مصرفی و غیر مصرفی نشان می‌‎دهد و در این بین صنعت تایر هم از این قاعده مستثنی نبوده؛ اکنون باید در نظر داشته باشیم که میزان نرخ ارز هم در سال جاری نسبت به دی سال ۹۹ تغییرات قابل توجهی داشته است.

وی تشریح کرد: به تبع و بر اساس همین استدلال باید به میزان افزایش قیمت مواد اولیه تولید تایر هم توجه‌ویژه‌ای شود؛ دوده، محصولات پتروشیمی و روغن آروماتیک و دیگر مولفه‌های تولید به نسبت پارسال جهش قیمت زیادی را تجربه کرد‌ه اند و همین مسئله باعث افزایش هزینه‌های تولید برای تولیدکنندگان تایر شده است.

تنها در تشریح میزان افزایش قیمت هزینه‌های تولید تایر گفت: تولید تایر منوط بر مولفه‌های متعددی است و هر یک به اندازه خود افزایش قیمت‌هایی را داشته اند، اما در مجموع برخی از مولفه‌های تولید، هر یک افزایش قیمت ۶۰ تا ۷۰ درصدی و حتی برخی موارد هم جهش قیمت ۲ برابری را تجربه کرده اند؛ درحال حاضر میزان هزینه‌های تولید تایر با میزان قیمت فروش آن به هیچ وجه همخوانی ندارد.

سخنگوی صنعت تایر افزود: از دی ماه سال ۹۹ همه اصناف و انجمن‌های تولیدی درصد قیمتی را روی کالای خود افزودند، اما در این مدت انجمن صنعت تایر با افزایش بهره‌وری و دیگر راهکار‌ها به دنبال آن بود هزینه‌های تولید خود را کنترل کند تا جهش قیمتی به مصرف‌کننده تحمیل نشود، اما این مسئله هم حدی دارد.

وی در پاسخ به این سوال که در پی افزایش هزینه‌های تولید آیا تاکنون واحد تولیدی تایر اعلام ورشکستی یا تعدیل نیرو کرده است گفت: تا کنون هیچ واحد‌‍ تولیدی اعلام ورشکستگی و تعدیل نیرو نداشته، اما اگر تولیدکننده این افزایش قیمت را انجام ندهد در نهایت مجبور به اعلام ورشکستگی و تعدیل نیرو خواهد شد.


تنها در پایان خاطر نشان کرد: درحال حاضر تنها مشکل ما افزایش بی رویه هزینه‌های تولید است، اگر دولت بتواند هزینه‌های تولید را برای تولیدکننده کاهش دهد یقینا ما هم محصولات خود را مشمول کاهش قیمت خواهیم  کرد.

پایان پیام//

برچسب ها: تایر خودرو ، وزارت صمت ، تورم ، هزینه‌های تولیدی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000PQU

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: تایر خودرو وزارت صمت تورم هزینه های تولیدی سخنگوی صنعت تایر هزینه های تولید افزایش قیمت تولید تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، شهلا نوری، با بیان اینکه نرخ باروری در سال‌های اخیر به میزان قابل‌توجهی کاهش‌یافته است، اظهار کرد: میزان فرزندآوری از هفت فرزند در سال ۱۳۵۸ به ۱.۸ فرزند در سال ۱۳۹۰ رسیده است.

وی با بیان اینکه به‌صورت مقطعی تا سال ۱۳۹۵ میزان نرخ باروری افزایش یافت، مطرح کرد: طی سال‌های اخیر مجدداً روند فرزندآوری کاهش یافت، تا جایی‌که نرخ باروری در استان همدان به ۱.۵۷ رسید.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: نرخ باروری در درازمدت بر نرخ رشد جمعیت تأثیر می‌گذارد و یا حتی موجب منفی‌شدن رشد جمعیت و پدیده سالخوردگی و پیری جمعیت می‌شود.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر به علت کاهش نرخ باروری شاهد پدیده پیری جمعیت در کشور هستیم، خاطرنشان کرد: متأسفانه همدان چهارمین استان سالمند در کشور است که درصد سالمندان و جمعیت بالای ۶۰ سال در آن زیاد است.

نوری افزود: در صورت ادامه‌دار بودن روند کاهشی نرخ باروری و فرزندآوری پیش‌بینی می‌شود که تا ۳۰ سال آینده یک‌چهارم جمعیت کشور سالمند و پیر باشند.

وی یادآور شد: یکی از عوامل مؤثر در کاهش فرزندآوری افزایش سن ازدواج و تأخیر در زمان بارداری است به‌گونه‌ای‌که تأخیر در بارداری نخست موجب افزایش ناباروری شده و می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد.

نوری با بیان اینکه فاصله زیاد بین ازدواج تا تولد نخستین فرزند را از عوامل مهم تأثیرگذار کاهش نرخ باروری در کشور دانست و گفت: عوامل مختلفی همچون فاصله‌گذاری بین تولد فرزندان، افزایش سن ازدواج، تک‌فرزندی، افزایش میزان ناباروری و … بر کاهش نرخ باروری و افزایش پدیده پیری جمعیت در کشور تأثیر می‌گذارند.

مدیر سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخی مطالعات حاکی از آن است که ۲۰ درصد خانواده‌ها تک‌فرزند هستند، تصریح کرد: نرخ ناباوری طی سال‌های اخیر در استان همدان ۱۵ درصد گزارش شده است.

وی با اشاره به سقط‌جنین عمدی و یا غیرعمدی، افزایش میزان طلاق، تغییرات سبک زندگی، روند روبه‌رشد شهرنشینی و … هم بر پدیده پیری جمعیت و کاهش فرزندآوری تأثیر گذاشته است، گفت: شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جزو عوامل تأثیرگذار بر کاهش نرخ باروری هستند، اگرچه بیشتر میزان عدم تمایل به فرزندآوری در طبقات بالای اجتماعی و درآمدی به ثبت رسیده است.

نوری با بیان اینکه مرکز بهداشت مهمترین مکان برای ارائه آموزش‌های عمومی در زمینه فرزندآوری و جوانی جمعیت است، گفت: مشاوره قبل ازدواج، آموزش‌های حین ازدواج در راستای رضایتمندی از زندگی زناشویی، آموزش مهارت روان‌شناختی در راستای افزایش مهارت‌های زندگی و فرهنگ‌سازی در رابطه با ازدواج به‌موقع از مجموعه اقدامات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در حوزه جوانی جمعیت است.

وی با اشاره به مشاوره فرزندآوری در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان کرد: سال گذشته ۱۸۷ هزار و ۴۳۰ مشاوره فرزندآوری در راستای بارداری سالم، فرزندآوری طی دو سال اول ازدواج و… برای مادران گروه هدف به ثبت رسیده است.

کد خبر 6092444

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد